* Gefällt Dir diese Homepage oder meinst Du es besser zu können? Erstelle deine eigene kostenlose Homepage jetzt! *

                              Internet spil:

Der findes tre former af internet spil:

 

1.Browsergames

2.Direkte internet spil

3.Spil som man kan spille via internettet med cd-rom

 

Browsergames er spil som man kan finde under World Wide Web adresser. Man skal ofte melde sig til med et kælenavn og password og opgive sim e-mail. Spillene er fordelt over flere servere således at en ikke bliver overbelastet. Man spiller imod en masse andre, det er ofte korte spil man kan spille i få minutter.

Hvis der er nogen som er interesseret i at prøve et spil kan de besøgende  følgende links:

www.wolfspakt.de

www.ozone.de

www.galaxieswars.de

Har man lyst til nogle andre spil kan man prøve at angive Browsergames under google.

 

Direkte internet spil er spil man kan købe i normale spilsælgende butikker. Disse spil kan man dog udelukkende spille via internettet.

Man betaler et månedligt gebyr, men så får man alle internet opdateringerne med som f.eks. sæsonskifte og nye tilgængelige genstande. Mange direkte internet spil er online rollespil spil, hvor man sætter sig ind i rollen af en kriger og bekæmper fjenden, som spilles af andre online spillere. Det bedst solgte online rollespil er World of Warcraft, kendt som WoW. Det solgte alene i 250.000 eksemplarer den første dag i U.S.A. det gør det til det mest solgte spil.

 

Spil som man kan spille via internettet med cd-rom er spil som man egentlig spiller alene, men man kan koble spillet til nettet og så kan man spille imod andre der har gjort det samme. Mange af spillene er dog også til at spille online.